romana site map
HOMEABOUT USPRODUCTSEVENTSPORTOFOLIOCONTACT

Sport Arena is a unique distributor in Romania for the following trademarks:LATEST PROJECTS
FIBA certified wood floor for Blejoi Multifunctional Arena
Supplies for Sports Hall from Dobroesti
FIBA certified wood floor and volleyball system for Dobroesti Sports Hall
Sport Arena supplied Ploiesti Sports Arena with sports floor and basketball systems
Sport Arena, the main supplier for the multifunctional sports arena from Craiova
View all projects

MULTIMEDIA
Visit Sport Arena photo gallery
Visit Sport Arena video gallery

NEWSLETTER

Sport Arena provided logistic for more than ten 3x3 tournaments in 2013 09.09.2013
Sport Arena a furnizat logistica pentru mai mult de zece competitii de baschet 3x3 organizate in aceasta vara in Romania.

Baschetul 3x3 este o disciplina in plina dezvoltare, care ar putea ajunge in viitorul apropiat si in Baschetul 3x3 este o disciplina in plina dezvoltare, care ar putea ajunge in viitorul apropiat si in programul olimpic, iar competitiile de acest gen sunt din ce in ce mai numeroase.
 

In Romania, Sport Arena Streetball si Sport Arena Bucharest Challenger sunt competitii care fac parte din calendarul Federatiei Internationale de Baschet cu statut de calificator pentru FIBA 3x3 World Tour si se desfasoara potrivit standardelor FIBA, pe suprafete Sport Court si la panouri Schelde.
 

Pe langa cele cinci turnee ale campionatului Sport Arena Streetball si editia din 2013 a Raiffeisen Bank Bucharest Challenger by Sport Arena Streetball, alte cinci competitii s-au desfasurat pe suprafata sintetica Sport Court si panouri Schelde furnizate de Sport Arena.
 

Acestea au fost Sibiu Streetball, Tare ca Piatra (Piatra Neamt), Bacau Streetball Challenge, Streetball Grand Tour (Galati) si Zilele Baschetului (Sibiu).
 

Sport Arena a amenajat pentru turneele de baschet 3x3 desfasurate in Piata Constitutiei (3x3 EuroTour) si Piata Universitatii (Bucharest Challenger) adevarate arene de baschet in aer liber.
 

Pe langa suprafata sintetica Sport Court si sistemele de baschet Schelde, au fost montate tribune prefabricate, marca CETA sau tabele de scor electronice marca Nautronic.


Back

HOME | ABOUT US | PRODUCTS | EVENTS | PORTOFOLIO | CONTACT | ANPC                                     Copyright Sportarena 2009