English harta site
PRIMA PAGINADESPRE NOIPRODUSEEVENIMENTEREFERINTECONTACT

Sport Arena este unic distribuitor in Romania al marcilor:ULTIMELE PROIECTE
Parchet atestat FIBA pentru Sala Polivalenta Blejoi
Dotari la Sala Sporturilor Dobroesti
Parchet atestat FIBA si sistem de volei pentru Sala Sporturilor Dobroesti
Sport Arena a dotat Sala Sporturilor Ploiesti cu pardoseala sportiva si sisteme de baschet
Sport Arena, principal furnizor de echipament sportiv pentru arena din Craiova
Vezi toate proiectele

MULTIMEDIA
Vizitati galeria foto Sport Arena
Vizitati galeria video Sport Arena

NEWSLETTER

Prezentarea companiei Sport Arena

SPORT ARENA este o societate comerciala care are ca principal obiect de activitate furnizarea de solutii complete pentru amenajarea terenurilor si salilor de sport, a bazelor sportive si a stadioanelor.

Infiintata in 2003, SPORT ARENA a contribuit pana in prezent la amenajarea, reamenajarea si dotarea a peste 200 de terenuri de sport si baze sportive din intreaga tara. SPORT ARENA isi desfasoara activitatea in baza unui sistem de management integrat calitate - mediu - sanatate si securitate ocupationala, certificat ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.

Cea mai importanta realizare a SPORT ARENA o constituie amenajarea in anul 2005, ca urmare a parteneriatului cu Universitatea Politehnica Bucuresti, a celei mai moderne baze sportive in aer liber din Romania SPORT ARENA - Politehnica. Dovada recunoasterii bazei sportive SPORT ARENA - Politehnica ca referinta in domeniul amenajarii terenurilor de sport in aer liber, o constituie includerea sa in ghidul Federatiei Internationale de Baschet cu privire la amenajarea terenurilor de baschet in aer liber "FIBA Outdoor Project".

Un proiect unic in Romania a fost implementat de Sport Arena in anul 2008, prin realizarea la scolile si liceele din municipiul Bacau a 34 terenuri de sport multifunctionale, dotate la cel mai inalt nivel calitativ disponibil in prezent pe piata produselor pentru sport. Activitatea de baza a SPORT ARENA, de la infiintare si pana in prezent, a constat in furnizarea si instalarea pardoselilor sportive, domeniu in care SPORT ARENA s-a remarcat prin calitatea produselor si a serviciilor de instalare asigurate de echipe calificate de tehnicieni precum si prin termenul scurt de livrare. Pana in prezent SPORT ARENA a furnizat si instalat peste 150.000 mp de suprafete de joc pentru terenuri si sali de sport.

De asemenea, SPORT ARENA ofera pietei sportive din Romania echipamente si instalatii specifice bazelor sportive de cea mai buna calitate. Dovada elocventa a calitatii produselor si a profesionalismului SPORT ARENA o constituie furnizarea si instalarea la Sibiu a sistemelor de baschet pentru Campionatul European de Baschet pentru juniori desfasurat in luna iulie, 2006.

Din dorinta de a contribui la dezvoltarea sportului in general si a baschetului in special, SPORT ARENA a organizat in anul 2008, cea de a patra editie a primului Campionat de Streetball (baschet 3 vs. 3) din Romania, eveniment la care au participat peste 1.000 de echipe si peste 15.000 de spectatori precum si numeroase personalitati din domeniul sportiv si politic printre care amintim: Octavian Bellu, Carmen Tocala, Mariana Bitang, Victor Ponta, Laura Badea, Elisabeta Lipa, Mihai Covaliu, Monica Iagar.

Echipa SPORT ARENA care a contribuit la atingerea obiectivelor proiectelor in care a fost implicata este alcatuita din specialisti care asigura suportul necesar clientilor inca din faza de prospectare a pietei articolelor sportive. De asemenea, echipa SPORT ARENA dispune de toate cunostintele si mijloacele necesare in toate etapele amenajarii unei baze sportive: consultanta, proiectare, suport logistic, livrare si instalare, servicii de garantie si asistenta post-garantie.

Ca obiectiv de viitor, SPORT ARENA isi propune ca, impreuna cu partenerii pe care ii reprezinta, sa contribuie in continuare la dezvoltarea infrastructurii sportive din Romania prin furnizarea de produse performante pentru baze sportive, executarea lucrarilor la cele mai inalte standarde de calitate precum si prin organizarea de evenimente sportive deschise tuturor iubitorilor de sport


PRIMA PAGINA | DESPRE NOI | PRODUSE | EVENIMENTE | REFERINTE | CONTACT | ANPC                                     Copyright Sportarena 2009