English harta site
PRIMA PAGINADESPRE NOIPRODUSEEVENIMENTEREFERINTECONTACT

Sport Arena este unic distribuitor in Romania al marcilor:ULTIMELE PROIECTE
Parchet atestat FIBA pentru Sala Polivalenta Blejoi
Parchet atestat FIBA si sistem de volei pentru Sala Sporturilor Dobroesti
Dotari la Sala Sporturilor Dobroesti
Sport Arena a dotat Sala Sporturilor Ploiesti cu pardoseala sportiva si sisteme de baschet
Sport Arena, principal furnizor de echipament sportiv pentru arena din Craiova
Vezi toate proiectele

MULTIMEDIA
Vizitati galeria foto Sport Arena
Vizitati galeria video Sport Arena

NEWSLETTER

 Produse - Cautare avansata

Sport Court - Pardoseli modulare

SPORT COURT (www.sportcourt.com) – lider mondial in domeniul pardoselilor sintetice modulare. SPORT COURT produce de peste 30 de ani suprafete sintetice de inalta performanta atat pentru indoor cat si pentru outdoor. In prezent, in intreaga lume, exista peste 50.000 de instalatii active. SPORT ARENA este distribuitorul exclusiv in Romania al produselor grupului CONNOR SPORT COURT USA.

[Pe larg]


Schelde Sports - Dotari sportive

SCHELDE (www.scheldeinternational.com) – lider mondial in echiparea centrelor sportive. Proiecteaza, produce, ofera si instaleaza accesorii pentru toate tipurile de sport. Activeaza in acest domeniu de peste 100 de ani, avind proiecte in mai mult de 100 de tari de pe toate continentele si la toate nivelurile: Campionate Mondiale, Continentale, Jocuri Olimpice dar si scoli, centre sportive, recreationale, parcuri. SPORT ARENA este distribuitorul exclusiv in Romania al produselor SCHELDE.

[Pe larg]


Connor - Pardoseli sportive din parchet

CONNOR este lider mondial in productia de sisteme de pardoseala sportiva din parchet masiv. Produsele Connor - sisteme de parchet sportiv - sunt certificate de FIBA (Federatia Internationala de Baschet), si de NBA (Liga Profesionista Nord-Americana de Baschet), parchetul CONNOR fiind instalat in salile mai multor echipe din NBA. CONNOR a fost funizorul pentru sistemul de pardoseala pe care s-a jucat finala olimpica la baschet din cadrul Jocurilor Olimpice – Atena 2004. SPORT ARENA este distribuitorul exclusiv in Romania al produselor de parchet sportiv ale grupului CONNOR.

[Pe larg]


CETA - Tribune si scaune

Experienta acumulata pana in prezent a permis societatii CETA S.p.A. sa se afirme ca lider de piata in realizarea sistemelor de structuri metalice prefabricate si multidirectionale pentru constructii cu aplicatie in domeniul arenelor de sport sau spectacole: scaune, tribune prefabricate / telescopice, scene prefabricate, sisteme de acoperire si bariere.

[Pe larg]


PRIMA PAGINA | DESPRE NOI | PRODUSE | EVENIMENTE | REFERINTE | CONTACT | ANPC                                     Copyright Sportarena 2009