English harta site
PRIMA PAGINADESPRE NOIPRODUSEEVENIMENTEREFERINTECONTACT
Accesorii fotbal
Accesorii sisteme baschet
Atletism
Banci de rezerva fotbal
Gimnastica artistica
Gimnastica ritmica
Handbal
Perdele separatoare
Porti fotbal
Rugby
Sisteme baschet monatbile pe perete
Sisteme baschet pentru exterior
Sisteme baschet profesionale
Sisteme baschet scolare
Sisteme baschet suspendate
Tabele electronice
Tenis
Teren mobil fotbal
Tunel extensibil stadion
Volei

NEWSLETTER

Schelde Sports - Dotari sportive
Infiintata in 1892, compania SCHELDE INTERNATIONAL este lider mondial in domeniul dotarii centrelor sportive. Activitatea companiei include proiectarea, productia, furnizarea si instalarea echipamentelor si dotarilor pentru o gama foarte variata de sporturi (baschet, fotbal, handbal, volei, atletism), tabele electronice, tribune telescopice sau fixe precum si multe altele.

SCHELDE INTERNATIONAL a obtinut in anul 1995 certificarea ISO 9001.

SCHELDE INTERNATIONAL a furnizat produse in peste 100 de tari si are referinte importante pe toate continentele de pe glob: Campionate Mondiale sau Continentale, Jocuri Olimpice, arene sportive cu renume precum si sali de sport scolare, centre sportive regionale, scoli elementare

Cu peste un secol de experienta in domeniul sportului, renumita pentru designul inovativ, siguranta produselor si promtitudinea in asistenta asigurata clientilor, compania SCHELDE INTERNATIONAL ofera solutii complete pentru dotari sportive acoperind largul segment de la scoala elementara pana la Jocurile Olimpice.

Produsele SCHELDE INTERNATIONAL beneficiaza de certificarile acordate de federatiile sportive internationale, cele mai importante fiind FIBA (Federatia Internationala de Baschet), IHF (Federatia Internationala de Handbal) si IAAF (Federatia Internationala de Atletism).

SPORT ARENA este distribuitorul unic pentru România al produselor SCHELDE INTERNATIONAL
Inapoi

PRIMA PAGINA | DESPRE NOI | PRODUSE | EVENIMENTE | REFERINTE | CONTACT | ANPC                                     Copyright Sportarena 2009