English harta site
PRIMA PAGINADESPRE NOIPRODUSEEVENIMENTEREFERINTECONTACT

Sport Arena este unic distribuitor in Romania al marcilor:ULTIMELE PROIECTE
Parchet atestat FIBA pentru Sala Polivalenta Blejoi
Dotari la Sala Sporturilor Dobroesti
Parchet atestat FIBA si sistem de volei pentru Sala Sporturilor Dobroesti
Sport Arena a dotat Sala Sporturilor Ploiesti cu pardoseala sportiva si sisteme de baschet
Sport Arena, principal furnizor de echipament sportiv pentru arena din Craiova
Vezi toate proiectele

MULTIMEDIA
Vizitati galeria foto Sport Arena
Vizitati galeria video Sport Arena

NEWSLETTERGazon sintetic - lista articolelor de pe site cu referinte catre gazon sinteticSport Arena a amenajat un teren mini-fotbal la Scoala Eugen Ionescu din Slatina - gazon sintetic

Sport Arena a amenajat un teren de mini-fotbal, dotat cu gazon sintetic, in incinta scolii gimnaziale Eugen Ionescu din Slatina.

Pentru terenul de mini-fotbal s-a folosit gazon sintetic Pe-Ba Grass Duocolor 40mm, un produs care permite practicarea la nivel inalt a fotbalului si care este certificat FIFA.

Sport Arena este unic distribuitor al produselor Pe-Ba Grass in Romania. 

Sport Arena a amenajat un teren mini-fotbal la Scoala Eugen Ionescu din Slatina - gazon sintetic


Sport Arena va ofera un cadou in luna decembrie - gazon sintetic

Luna decembrie este luna cadourilor si la Sport Arena si avem pentru voi un cadou special!

In luna decembrie Sport Arena are o oferta speciala pentru fotbal!

Indiferent in ce zi a saptamanii vii, vei plati o singura ora si vei putea juca doua ore!

Te distrezi de doua ori mai mult la acelasi pret!

Vino acum la baza Sport Arena din incinta Universitatii Politehnica Bucuresti, langa sala de sport (adresa: Splaiul Independentei, nr. 313, Sector 6) sau rezerva terenul la telefon 021.311.50.29.

Baza Sport Arena va pune la dispozitie doua terenuri de baschet/tenis (suprafata sintetica Sport Court) si un teren de fotbal (gazon PE-BA).

Sport Arena va ofera un cadou in luna decembrie - gazon sintetic


Happy weekend la Sport Arena - gazon sintetic

In luna noiembrie Sport Arena are o oferta speciala la toate sporturile!

Indiferent ca vii pentru fotbal, baschet sau tenis, in fiecare zi de sambata si duminica din luna noiembrie vei plati o singura ora si vei putea juca doua ore!

Te distrezi de doua ori mai mult la acelasi pret!

Vino acum la baza Sport Arena din incinta Universitatii Politehnica Bucuresti, langa sala de sport (adresa: Splaiul Independentei, nr. 313, Sector 6) sau rezerva terenul la telefon 021.311.50.29.

Baza Sport Arena va pune la dispozitie doua terenuri de baschet/tenis (suprafata sintetica Sport Court) si un teren de fotbal (gazon PE-BA).

Happy weekend la Sport Arena - gazon sintetic


SPORT ARENA la Construct Expo Ambient 2009 - gazon sintetic

In perioada 6 - 10 mai 2009, Sport Arena va participa la expozitia internationala Construct Expo Ambient care se va desfasura in cadrul Complexului Expozitional Romexpo.

Pe perioada targului puteti beneficia de oferte speciale de pret la gazon sintetic, pardoseli sportive modulare, pardoseli sportive din parchet, dotari pentru sport, scaune si tribune.

Standul nostru este situat pe aleea principala

Descarca aici invitatia on-line

SPORT ARENA la Construct Expo Ambient 2009 - gazon sintetic


Amenajare teren de fotbal rezidential - gazon sintetic

Sport Arena a furnizat si instalat gazon sintetic si alte dotarilor sportive pentru un teren de sport rezidential in comuna Domnesti.

Terenul de iarba sintetica este marca Pe-Ba, unul dintre liderii mondiali in acest domeniu.

Amenajare teren de fotbal rezidential - gazon sintetic


Teren de fotbal cu gazon sintetic - Ciuruleasa - gazon sintetic

Prima instalare de gazon sintetic a acestei primaveri ne-a gasit in comuna Ciuruleasa, in apropiere de Abrud. Ne-am bucurat sa aflam ca fotbalul pe teren redus se bucura aici de o mare popularitate, atat in randul tinerilor care frematau pe langa gazonul pe care urmau sa-l inaugureze, cat si in randul autoritatilor locale care sustin echipa comunei, angrenata in mai multe competitii la nivel de judet. Gazonul sintetic instalat pe o suprafata de 1400 metri patrati este un gazon Pe-Ba monofilament superdens, cu 180 impunsaturi pe metru si cu lungimea firului de 55mm, umplut cu nisip cuartos si cu granule de cauciuc SBR. Un adevarat produs de top, pe care il recomandam si il garantam pentru fotbal la orice nivel.


Gazon sintetic in Braila - gazon sintetic

In colaborare cu Directia pentru Sport si Tineret a Judetului Braila, societatea noastra a contribuit la reabilitarea unei baze sportive ce include un teren de minifotbal si doua de tenis. Terenurile au fost pavimentate cu gazon sintetic multifunctional, cu lungimea firului de 20mm, pe o suprafata totala de aproximativ 1800 metri patrati.


Baza sportiva - Grup Scolar Industrial Lupeni - gazon sintetic

Sport Arena a amenajat la baza sportiva a Grupului Scolar Industrial Lupeni un teren de sport modern, dotat cu gazon sintetic, instalatie de iluminat nocturn si tribuna pentru spectatori.


Amenajare baza sportiva DSJ Galati - gazon sintetic

Sport Arena a amenajat la Galati o baza sportiva moderna cu un teren de fotbal si un teren de baschet. Terenul de fotbal are ca suprafata de joc gazon sintetic Pe-Ba 26 mm grass iar cel de baschet dispune de o suprfata sintetica modulara Sport Court PowerGame. Dotarile sportive specifice includ doua porti pentru minifotbal si doua sisteme de baschet Sport court Slam Systems.


Teren de fotbal la Academia de Politie - gazon sintetic

Sport Arena a furnizat si instalat gazonul sintetic Pe-Ba 50 mm Champion Grass pentru terenul de fotbal al Sindicatului ProLex din cadrul Academiei de Politie Bucuresti.


Terenuri de fotbal-tenis la baza sportiva Eltem - gazon sintetic

In luna august 2011, Sport Arena a finalizat instalarea noului gazon sintetic Pe-Ba 20 mm in baza sportiva Eltem Voluntari, pe cele 2 terenuri de tenis de picior, cu o suprafata totala de 552 mp.  Gazonul Pe-Ba 20mm este un gazon sintetic economic, sand-infill, alegerea ideala pentru o baza sportiva multifunctionala.


Terenuri de minifotbal in Urziceni - gazon sintetic

In luna iulie 2011, Sport Arena a amenajat 2 terenuri de minifotbal cu gazon sintetic Pe-Ba 32mm monofilament, in orasul Urziceni, pe o suprafata aproximativa de 2000 mp. Gazonul a fost umplut pentru stabilitate cu nisip cuartos cu granulatie controlata, spalat si uscat si cu granule de cauciuc SBR pentru elasticitate si atenuarea socurilor. Gazonul Pe-Ba 32mm monofilament prezinta o excelenta densitate si rezistenta a firelor sintetice si reprezinta o solutie cu un raport foarte bun calitate/pret pentru realizarea terenurilor de minifotbal.


Gazon sintetic la patinoarul din Arad - gazon sintetic

Sport Arena a incheiat lucrarile de instalare a gazonului sintetic multifunctional pe patinoarul din Arad, pe o suprafata de 1800 mp. Astfel s-a materializat o idee excelenta a partenerilor nostri contractuali, Primaria Municipiului Arad, de optimizare a exploatarii patinoarului si transformarea acestuia dintr-un obiectiv sezonier intr-unul de interes public pe toata durata anului. Gazonul instalat este garantat pentru rezistenta la temperaturi scazute si pentru operatiuni repetate de inghet-dezghet.


Teren multifunctional in Bailesti - gazon sintetic

S-au incheiat lucrarile de instalare a gazonului sintetic multifunctional Pe-Ba 20 mm pe terenul de sport multifunctional al Liceului Teoretic Mihai Viteazul din Bailesti. Acestea au facut parte dintr-un proiect de modernizare a bazei sportive a liceului, initiativa apartinand directiunii acestuia, sprijinita material de Primaria Orasului Bailesti. Au fost realizate pe o suprafata totala de aproximativ 1000 mp trasee de joc pentru tenis si handbal, sporturi traditionale ale orasului unde lumea simte ca Amza Pellea si joaca handbal ca Ada Nechita.


Baza sportiva multifunctionala - Isalnita, Dolj - gazon sintetic

Sport Arena a finalizat lucrarile de amenajare a unei baze sportive multifunctionale in localitatea Isalnita, judetul Dolj.

Noua baza sportiva a scolii din localitate cuprinde:

  • teren minifotbal amenajat cu gazon sintetic monofilament Pe-Ba 55 mm
  • pista sintetica pentru atletism
  • teren multifunctional: baschet | tenis | minifotbal amenajat cu suprafata sintetica modulara Sport Court PowerGame
  • sisteme de baschet Slam Systems, porti handbal si fileu tenis

Baza sportiva multifunctionala - Isalnita, Dolj - gazon sintetic

Baza sportiva multifunctionala - Isalnita, Dolj - gazon sintetic


Gazon sintetic 55 mm - Comuna Mihail Kogalniceanu - gazon sintetic

Sport Arena a finalizat cu succes lucrarile de instalare a gazonului sintetic la stadionul de fotbal al comunei Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta.

Terenul de fotbal are o suprafata totala de 4.610 mp si a fost amenajat cu un produs de top - gazon sintetic Pe-Ba 55 mm in varianta 14.000 dtex (varianta stadard a produsului are dtex 11.000).

Primaria comunei Mihail Kogalniceanu a inceput demersurile in vederea omologarii stadionului de catre Federatia Romana de Fotbal.

Lucrarea a fost realizata in perioada 25 iunie - 15 iulie 2009.

 

Gazon sintetic 55 mm - Comuna Mihail Kogalniceanu - gazon sintetic


Baza sportiva Sport Arena - Politehnica - gazon sintetic

Sport Arena a finalizat lucrarile de amenajare a celei mai moderne baze sportive din Romania: baza sportiva Sport Arena Politehnica.

Baza sportiva cuprinde:

  • un teren de minifotbal cu dimensiunile 42 m x 23 m (40 m x 20 m - suprafata de joc) amenajat cu gazon sintetic Pe-Ba 50 mm Champion Grass.
  • doua terenuri multifunctionale (tenis si baschet) dotate cu suprafata sintetica modulara PowerGame, sisteme de baschet Schelde Sports
  • instalatie de nocturna compusa din 15 stalpi de 8 m inaltime si 38 proiectoare de 400 W
  • vestiare complet echipate
  • terasa

 

Baza sportiva Sport Arena - Politehnica - gazon sintetic


Complexul sportiv in aer liber - Olimpia Ploiesti - gazon sintetic

In octombrie 2004, Sport Arena a finalizat lucrarile de amenajare a terenurilor de sport in aer liber din cadrul Complexului Sportiv Olimpia - Ploiesti.

Sport Arena a amenajat 3.100 mp, astfel:

- amenajarea a doua terenuri de tenis cu gazon sintetic Pe-Ba Grass 20 mm;

- amenajarea unui teren de minifotbal cu gazon sintetic Pe-Ba Grass 20 mm;

- amenajarea unui terende sport multifunctional cu suprafata sintetica modulara Sport Court SD IV.

Complexul sportiv in aer liber - Olimpia Ploiesti - gazon sintetic

Complexul sportiv in aer liber - Olimpia Ploiesti - gazon sintetic


Pitesti -1.100 mp teren multifunctional 20 mm in baza Strand - gazon sintetic

S-a realizat pentru Clubul Sportiv Municipal din Pitesti, la baza Strand, un teren multifunctional (minifotbal, handbal, baschet, volei) in suprafata de 1.100 mp cu gazon sintetic Pe-Ba de 20 mm.


Voluntari -baza sportiva minifotbal 20 mm - gazon sintetic

In comuna Voluntari Sport Arena a amenajat un teren in suprafata de 675 mp pentru minifotbal cu gazon sintetic Peba Grass 20 mm.


Club Residence - terenuri de tenis - gazon sintetic

Terenurile de tenis din cadrul Club Residence - Bucuresti au fost amenajate cu gazon sintetic Pe-Ba 15mm tennis grass.

Cele doua terenuri de tenis au o suprafata totala de 1.278 mp.


Teren minifotbal 50 mm -Liceul Avram Iancu Cluj Napoca - gazon sintetic

SPORT ARENA a finalizat cu succes amenajarea  cu gazon sintetic Pe-Ba 50 mm Champion Grass a unui teren de minifotbal din cadrul Liceului Avram Iancu Cluj Napoca (861 mp).

Produsul Pe-Ba 50 mm Champion Grass este un gazon sintetic de inalta performanta, testat si recomandat de catre FIFA si UEFA


Teren antrenament FC National - Bucuresti - gazon sintetic

Sport Arena a finalizat activitatile de amenajare cu gazon sintetic Pe-Ba Champion Grass a terenului de antrenament al echipei FC National Bucuresti.

Teren antrenament FC National - Bucuresti - gazon sintetic

Teren antrenament FC National - Bucuresti - gazon sintetic


Pitesti -teren rezidential tenis 20 mm - gazon sintetic

S-a realizat in Pitesti un teren rezidential pentru tenis in suprafata de 610 mp cu gazon sintetic Pe-Ba de 20 mm.


Targu Mures -teren minifotbal 50 mm - gazon sintetic

SPORT ARENA a finalizat cu succes amenajarea  cu gazon sintetic Pe-Ba 50 mm Champion Grass a unui teren de minifotbal de 1.050 mp in Targu Mures.

Produsul Pe-Ba 50 mm Champion Grass este un gazon sintetic de inalta performanta, testat si recomandat de catre FIFA si UEFA


Ploiesti -teren minifotbal 26 mm Fotbal Club Petrolul - gazon sintetic

SPORT ARENA a amenajat in Ploiesti pentru Fotbal Club Petrolul un teren de minifotbal in suprafata de 700 mp cu gazon sintetic Pe-Ba de 26 mm.


Parcul Crangasi -2 terenuri minifotbal 26 mm - gazon sintetic

In Parcul Crangasi Sport Arena a amenajat pe o suprafata de 1.600 mp 2 terenuri de minifotbal cu gazon sintetic Peba Grass 26 mm.


Complexul sportiv Ghencea -2 terenuri minifotbal 26 mm - gazon sintetic

Sport Arena a amenajat pentru complexul sportiv din Ghencea pe o suprafata de 1.600 mp 2 terenuri de minifotbal cu gazon sintetic Peba Grass 26 mm.


Paulesti -teren rezidential tenis 15 mm - gazon sintetic

S-a realizat la Paulesti un teren rezidential pentru tenis in suprafata de 502 mp cu gazon sintetic Pe-Ba de 15 mm.

 


Teren minifotbal 50 mm -Facultatea de Agronomie Iasi - gazon sintetic

SPORT ARENA a finalizat cu succes amenajarea  cu gazon sintetic Pe-Ba 50 mm Champion Grass a unui teren de minifotbal de 1.163 mp in cadrul Facultatii de Agronomie Iasi.

Produsul Pe-Ba 50 mm Champion Grass este un gazon sintetic de inalta performanta, testat si recomandat de catre FIFA si UEFA


Timisoara-baza sportiva Adridavia minifotbal 26 mm - gazon sintetic

In orasul Timisoara Sport Arena a amenajat pentru o baza sportiva un teren in suprafata de 700 mp pentru minifotbal cu gazon sintetic Peba Grass 26 mm.


Targu Jiu baza sportiva -teren minifotbal 50 mm - gazon sintetic

SPORT ARENA a finalizat cu succes amenajarea  cu gazon sintetic Pe-Ba 50 mm Champion Grass a unui teren de minifotbal de 966 mp in cadrul unei baze sportive din orasul Targu Jiu.

Produsul Pe-Ba 50 mm Champion Grass este un gazon sintetic de inalta performanta, testat si recomandat de catre FIFA si UEFA


Brasov baza sportiva -teren minifotbal 50 mm - gazon sintetic

SPORT ARENA a finalizat cu succes amenajarea  cu gazon sintetic Pe-Ba 50 mm Champion Grass a unui teren de minifotbal de 900 mp in cadrul unei baze sportive din Brasov.

Produsul Pe-Ba 50 mm Champion Grass este un gazon sintetic de inalta performanta, testat si recomandat de catre FIFA si UEFA


Craiova -teren rezidential tenis 15 mm - gazon sintetic

S-a realizat la Craiova un teren rezidential pentru tenis in suprafata de 465 mp cu gazon sintetic Pe-Ba de 15 mm.


Gaesti baza sportiva Varuna -teren minifotbal 50 mm - gazon sintetic

SPORT ARENA a finalizat cu succes amenajarea  cu gazon sintetic Pe-Ba 50 mm Champion Grass a unui teren de minifotbal de 924 mp in cadrul bazei sportive Varuna din Gaesti.

Produsul Pe-Ba 50 mm Champion Grass este un gazon sintetic de inalta performanta, testat si recomandat de catre FIFA si UEFA


Parcul Tineretului -teren minifotbal 26 mm - gazon sintetic

Sport Arena a amenajat in Parcul Tineretului din Bucuresti pe o suprafata de 1.150 mp un teren de minifotbal cu gazon sintetic Peba Grass 26 mm.


Baza sportiva ITSM Bacau-3 terenuri gazon sintetic - gazon sintetic

SPORT ARENA a finalizat cu succes amenajarea unei suprafete de 1.333 mp cu gazon sintetic Pe-Ba pentru baza sportiva ITSM din Bacau.

Baza sportiva beneficiaza acum de:

- 1 teren minifotbal amenajat cu gazon sintetic de 50 mm Pe-Ba Champion Grass

- 2 terenuri de fotbal-tenis amenajate cu gazon sintetic de 20 mm


Satu Mare baza sportiva Contsal -2 terenuri minifotbal 50 mm - gazon sintetic

Printre proiectele finalizate de SPORT ARENA se afla si instalarea a 2.050 mp de gazon sintetic Pe-Ba 50 mm Champion Grass pentru 2 terenuri de minifotbal in cadrul bazei sportive Contsal din Satu Mare.

Produsul Pe-Ba 50 mm Champion Grass este un gazon sintetic de inalta performanta, testat si recomandat de catre FIFA si UEFA


Bucuresti baza sportiva Extreme-teren minifotbal 50 mm - gazon sintetic

SPORT ARENA a finalizat cu succes amenajarea  cu gazon sintetic Pe-Ba 50 mm Champion Grass a unui teren de minifotbal de 861 mp in cadrul bazei sportive Extreme din Bucuresti.

Produsul Pe-Ba 50 mm Champion Grass este un gazon sintetic de inalta performanta, testat si recomandat de catre FIFA si UEFA


Paulesti -teren rezidential tenis 10 mm Grand Slam - gazon sintetic

S-a realizat la Paulesti un teren rezidential pentru tenis in suprafata de 450 mp cu gazon sintetic Pe-Ba 10 mm Grand Slam.


Parcul Titan-2 terenuri minifotbal 26 mm - gazon sintetic

Sport Arena a amenajat in Parcul Titan din Bucuresti pe o suprafata de 1.600 mp 2 terenuri de minifotbal cu gazon sintetic Peba Grass 26 mm.


Complexul sportiv Ghencea -teren minifotbal 26 mm - gazon sintetic

Sport Arena a amenajat pentru complexul sportiv din Ghencea un teren de minifotbal de 800 mp cu gazon sintetic Peba Grass 26 mm.


Odorheiul Secuiesc -teren 15 mm pentru comunitatea locala - gazon sintetic

SPORT ARENA a amenajat pentru comunitatea locala din Odorheiul Secuiesc 2 terenuri multifunctionale (850 mp) cu gazon sintetic Pe-Ba de 15 mm.

De asemenea, firma noastra a furnizat si dotarile sportive necesare pentru cele 2 terenuri: sisteme de baschet outdoor, plasa de protectie, filee de tenis, porti minifotbal.


Iasi -teren rezidential 17 mm si dotari sportive - gazon sintetic

SPORT ARENA a amenajat in Iasi un teren multifunctional rezidential (786 mp) cu gazon sintetic Pe-Ba de 17 mm.

De asemenea, firma noastra a furnizat si dotarile necesare pentru terenul de sport: sisteme de baschet outdoor, plasa de protectie, filee de tenis, porti minifotbal.


Strejnic baza sportiva Arena Minifotbal -teren minifotbal 50 mm - gazon sintetic

SPORT ARENA a finalizat cu succes amenajarea  cu gazon sintetic Pe-Ba 50 mm Champion Grass a unui teren de minifotbal de 760 mp in cadrul bazei sportive Arena Minifotbal din Strejnic.

Produsul Pe-Ba 50 mm Champion Grass este un gazon sintetic de inalta performanta, testat si recomandat de catre FIFA si UEFA


Iasi -baza sportiva teren minifotbal 50 mm - gazon sintetic

SPORT ARENA a finalizat cu succes amenajarea  cu gazon sintetic Pe-Ba 50 mm Champion Grass a unui teren de minifotbal de 1.070 mp in cadrul unei baze sportive din Iasi.

Produsul Pe-Ba 50 mm Champion Grass este un gazon sintetic de inalta performanta, testat si recomandat de catre FIFA si UEFA


Iasi- teren tenis si pista atletism 15 mm - gazon sintetic

SPORT ARENA a amenajat cu succes in Iasi un teren de tenis si o pista de atletism in suprafata totala de 1.188 mp cu gazon sintetic Pe-Ba 15 mm.


Soldanu -teren rezidential minifotbal 20 mm Bucuresti - gazon sintetic

S-a realizat in Bucuresti un teren rezidential pentru minifotbal in suprafata de 210 mp cu gazon sintetic Pe-Ba de 20 mm.


Breaza -teren rezidential tenis 10 mm Grand Slam - gazon sintetic

S-a realizat la Breaza un teren rezidential pentru tenis in suprafata de 825 mp cu gazon sintetic Pe-Ba 10 mm Grand Slam.


Paulesti -teren rezidential minifotbal 26 mm - gazon sintetic

S-a realizat in Paulesti un teren rezidential pentru minifotbal in suprafata de 720 mp cu gazon sintetic Pe-Ba de 26 mm.


Bucuresti -teren minifotbal 26 mm - gazon sintetic

SPORT ARENA a amenajat in Bucuresti un teren de minifotbal in suprafata de 650 mp cu gazon sintetic Pe-Ba de 26 mm.


Bistrita -teren rezidential minifotbal 20 mm - gazon sintetic

S-a realizat in Bistrita un teren rezidential pentru minifotbal in suprafata de 340 mp cu gazon sintetic Pe-Ba de 20 mm.


Bucuresti -teren minifotbal 26 mm baza sportiva - gazon sintetic

SPORT ARENA a amenajat pentru o baza sportiva din Bucuresti un teren de minifotbal in suprafata de 800 mp cu gazon sintetic Pe-Ba de 26 mm.


Afumati -teren rezidential minifotbal 20 mm - gazon sintetic

S-a realizat in Afumati un teren rezidential pentru minifotbal in suprafata de 220 mp cu gazon sintetic Pe-Ba de 20 mm.


Constanta -teren minifotbal 50 mm si teren tenis 15 mm - gazon sintetic

SPORT ARENA a finalizat cu succes amenajarea pe 1.570 mp  cu gazon sintetic Pe-Ba 50 mm Champion Grass a unui teren de minifotbal si cu gazon sintetic Pe-Ba 15 mm Grass a unui teren de tenis in Constanta.

Produsul Pe-Ba 50 mm Champion Grass este un gazon sintetic de inalta performanta, testat si recomandat de catre FIFA si UEFA


Orsova -teren rezidential tenis 20 mm - gazon sintetic

In Orsova au fost instalati 512 mp de gazon sintetic Pe-Ba 20 mm pentru realizarea unui teren de tenis.


Baza sportiva ASII -3 terenuri minifotbal 26 mm - gazon sintetic

Sport Arena a amenajat in Bucuresti pe o suprafata de 2.000 mp 3 terenuri de minifotbal cu gazon sintetic Peba Grass 26 mm.


Club Sportiv Municipal Slobozia -teren minifotbal 40 mm - gazon sintetic

SPORT ARENA a finalizat cu succes amenajarea  cu gazon sintetic Pe-Ba 40 mm a unui teren de minifotbal de 1.205 mp pentru Clubul Sportiv Municipal din Slobozia.


Baza sportiva Eltem din Voluntari -teren minifotbal 26 mm - gazon sintetic

Sport Arena a amenajat in Voluntari pentru baza sportiva Eltem un teren de minifotbal de 792 mp cu gazon sintetic Peba Grass 26 mm.


Paulesti - 3 terenuri tenis cu gazon sintetic 20 mm - gazon sintetic

In baza sportiva din Paulesti au fost instalati 1.515 mp de gazon sintetic Pe-Ba 20 mm pentru amenajarea a 3 terenuri de tenis.


Pastarnacu -teren rezidential minifotbal 40 mm - gazon sintetic

In Frasin s-a amenajat 1 teren rezidential de minifotbal (648 mp) cu gazon sintetic Pe-Ba 40 mm.


Timisoara -baza sportiva teren minifotbal 26 mm - gazon sintetic

Sport Arena a amenajat pentru o baza sportiva din Timisoara un teren de minifotbal (924 mp) cu gazon sintetic Peba Grass 26 mm.


Oradea -2100 mp teren minifotbal 50 mm - gazon sintetic

SPORT ARENA a finalizat cu succes amenajarea  cu gazon sintetic Pe-Ba 50 mm Champion Grass a unui teren de minifotbal de 2.100 mp in Oradea.

Produsul Pe-Ba 50 mm Champion Grass este un gazon sintetic de inalta performanta, testat si recomandat de catre FIFA si UEFA


Caransebes -baza sportiva gazon 40 mm - gazon sintetic

S-au amenajat in cadrul unei baze sportive din Caransebes 2 terenuri de minifotbal (1.848 mp) cu gazon sintetic Pe-Ba 40 mm.


Bragadiru -teren minifotbal 50 mm - gazon sintetic

SPORT ARENA a finalizat cu succes amenajarea  cu gazon sintetic Pe-Ba 50 mm Champion Grass a unui teren de minifotbal de 702 mp in Bragadiru.

Produsul Pe-Ba 50 mm Champion Grass este un gazon sintetic de inalta performanta, testat si recomandat de catre FIFA si UEFA


Campulung -teren minifotbal 20 mm - gazon sintetic

S-a realizat in Campulung un teren pentru minifotbal in suprafata de 840 mp cu gazon sintetic Pe-Ba de 20 mm.


Cugir -baza sportiva cu gazon 20 mm - gazon sintetic

La baza sportiva din Cugir, pe o suprafata de 1.160 mp, a fost amenajat cu gazon sintetic Peba Grass 20 mm un teren sportiv multifunctional si un teren de joaca. 


Domnesti -teren tenis 20 mm - gazon sintetic

In Domnesti au fost instalati 680 mp de gazon sintetic Pe-Ba 20 mm pentru realizarea unui teren de tenis.


Breaza -teren minifotbal 26 mm - gazon sintetic

SPORT ARENA a amenajat in Breaza un teren pentru minifotbal in suprafata de 775 mp cu gazon sintetic Pe-Ba de 26 mm.


Iasi -teren rezidential minifotbal 26 mm - gazon sintetic

S-a realizat in Iasi un teren rezidential pentru minifotbal in suprafata de 231 mp cu gazon sintetic Pe-Ba de 26 mm, dotat si cu porti de minifotbal.


Campulung -teren minifotbal 20 mm - gazon sintetic

S-a realizat in Campulung un teren pentru minifotbal in suprafata de 740 mp cu gazon sintetic Pe-Ba de 20 mm.


Dragomiresti -teren minifotbal 26 mm - gazon sintetic

Sport Arena a amenajat in Voluntari pentru baza sportiva Eltem un teren de minifotbal de 792 mp cu gazon sintetic Peba Grass 26 mm.


Slobozia -baza sportiva teren minifotbal 50 mm - gazon sintetic

SPORT ARENA a finalizat cu succes amenajarea  cu gazon sintetic Pe-Ba 50 mm Champion Grass a 2 terenuri de minifotbal (1.892 mp) in cadrul unei baze sportive din Slobozia.

Produsul Pe-Ba 50 mm Champion Grass este un gazon sintetic de inalta performanta, testat si recomandat de catre FIFA si UEFA


Vaslui -1.566 mp teren minifotbal 50 mm si teren baschet 20 mm - gazon sintetic

SPORT ARENA a finalizat cu succes instalarea pentru baza sportiva din Vaslui a 1.566 mp cu gazon sintetic, amenajand 1 teren de minifotbal cu gazon sintetic Pe-Ba 50 mm Champion Grass si 1 teren de baschet cu gazon sintetic de 20 mm.


Rosu -teren multifunctional 20 mm - gazon sintetic

S-a realizat in Rosu un teren multifunctional in suprafata de 800 mp cu gazon sintetic Pe-Ba de 20 mm.


Baicoi -teren tenis 20 mm - gazon sintetic

In Baicoi au fost instalati 490 mp de gazon sintetic Pe-Ba 20 mm pentru realizarea unui teren de tenis.


Iasi -teren tenis 20 mm - gazon sintetic

In Iasi au fost instalati 480 mp de gazon sintetic Pe-Ba 20 mm pentru realizarea unui teren de tenis.


Bucuresti -baza sportiva 3 terenuri minifotbal 26 mm - gazon sintetic

Sport Arena a amenajat pentru o baza sportiva din Bucuresti 3 terenuri de minifotbal (1.244 mp) cu gazon sintetic Peba Grass 26 mm.


Bucuresti -baza sportiva teren minifotbal 26 mm - gazon sintetic

Sport Arena a amenajat pentru o baza sportiva din Bucuresti un teren de minifotbal (966 mp) cu gazon sintetic Peba Grass 26 mm.


Parc Herastrau -locuri de joaca cu gazon sintetic 50 mm - gazon sintetic

SPORT ARENA a finalizat cu succes amenajarea  cu gazon sintetic Pe-Ba 50 mm Champion Grass a 1.000 mp reprezentand locuri de joaca in Parcul Herastrau.


Bucuresti -teren rezidential 20 mm - gazon sintetic

S-a realizat in Bucuresti un teren rezidential pentru sport in suprafata de 272 mp cu gazon sintetic Pe-Ba de 20 mm.


Snagov-teren minifotbal 50 mm - gazon sintetic

SPORT ARENA a finalizat cu succes amenajarea  cu gazon sintetic Pe-Ba 50 mm Champion Grass a unui teren de minifotbal de 595 mp in Snagov.

Produsul Pe-Ba 50 mm Champion Grass este un gazon sintetic de inalta performanta, testat si recomandat de catre FIFA si UEFA


Zimandu -teren minifotbal 20 mm - gazon sintetic

S-a realizat in Zimandu un teren pentru minifotbal in suprafata de 800 mp cu gazon sintetic Pe-Ba de 20 mm.


Cermei -teren minifotbal 20 mm - gazon sintetic

S-a realizat in Cermei un teren pentru minifotbal in suprafata de 700 mp cu gazon sintetic Pe-Ba de 20 mm.


Turnu Magurele -teren minifotbal 20 mm - gazon sintetic

S-a realizat in Turnu Magurele un teren pentru minifotbal in suprafata de 680 mp cu gazon sintetic Pe-Ba de 20 mm.


Clinceni -teren rezidential tenis 20 mm - gazon sintetic

In Clinceni au fost instalati 423 mp de gazon sintetic Pe-Ba 20 mm pentru realizarea unui teren rezidential de tenis.


Ramnicu Valcea -teren multifunctional 20 mm - gazon sintetic

S-a realizat in Ramnicu Valcea un teren multifunctional in suprafata de 588 mp cu gazon sintetic Pe-Ba de 20 mm.


Bucuresti -teren multifunctional 20 mm - gazon sintetic

S-a realizat in Bucuresti un teren multifunctional in suprafata de 612 mp cu gazon sintetic Pe-Ba de 20 mm.


Baza sportiva Oasis Bucuresti - gazon sintetic

SPORT ARENA a finalizat cu succes amenajarea  cu gazon sintetic Pe-Ba 50 mm Champion Grass a terenurilor de minifotbal din cadrul bazei sportive Oasis Bucuresti (doua terenuri, 1.700 mp).

Produsul Pe-Ba 50 mm Champion Grass este un gazon sintetic de inalta performanta, testat si recomandat de catre FIFA si UEFA


PORTAFLOOR - gazon sintetic

PORTAFLOOR - gazon sintetic

PORTAFLOOR - suprafata sintetica utilizata in organizarea de evenimente

•  Textura antiderapanta
•  Culor rezistente la UV
•  Costuri de intretinere reduse
•  Protejeaza suprafata subiacenta (ex: gazon natural / sintetic, piste atletism, terenuri tenis)
•  Prevazuta cu canale de drenaj pentru apa / resturi lichide
•  Eficienta in orice conditii de atmosferice si de temperatura
•  Suprafata modulara usor de instalat

Referinte: mii de instalari in intreaga lume, in locatii pornind de la curti de licee pana la stadionul Bird's Nest din Beijing (Jocurile Olimpice 2008)

PORTAFLOOR - gazon sintetic


Gazon sintetic 50 mm Pe-Ba Champion Grass - gazon sintetic

Gazon sintetic 50 mm Pe-Ba Champion Grass - gazon sintetic

- gazon sintetic profesional pentru terenuri de fotbal si minifotbal;
- este un produs care permite practicarea la nivel inalt a jocului de fotbal;
- instalarea se realizează pe o infrastructura “tare” – beton sau asfalt; pentru realizarea acesteia este necesara decopertarea stratului vegetal, compactarea si nivelarea acestuia, umplerea cu pietris, turnarea unei placi de beton cu grosimea de 10-12 cm, usor armata cu o panta de 0,5-0,8% de la centru spre margini pentru asigurarea drenajului; de asemenea, pentru terenuri de mari dimensiuni, instalarea se poate realiza peste straturi de pietris compactat peste care se asterne un strat de geotextil; in cazul in care se opteaza pentru aceasta varianta, este necesara crearea unei retele de tuburi pentru colectarea apelor pluviale;
- necesita umplerea atat cu nisip cuartos (granulatie 0,3-0,8mm): ~20 kg/mp cat si cu granule de cauciuc: 8 kg/mp;
- produsul are o garantie, asigurata de producator, de 7 ani;

PE-BA 50 MM CHAMPION GRASS A FOST INSTALAT PE NUMEROASE STADIOANE CARE AU PRIMIT, IN URMA TESTELOR FIFA, CALIFICATIVUL FIFA RECOMMENDED 1 STAR.


Gazon sintetic 40 mm Pe-Ba Grass - gazon sintetic

- gazon sintetic pentru terenuri de fotbal si minifotbal;
- este un produs care permite practicarea la nivel inalt atat a fotbalului;
- instalarea se realizează pe o infrastructură “tare” – beton sau asfalt; pentru realizarea acesteia este necesara decopertarea stratului vegetal, compactarea si nivelarea acestuia, umplerea cu pietris, turnarea unei placi de beton cu grosimea de 10-12 cm, usor armata cu o panta de 0,5-0,8% de la centru spre margini pentru asigurarea drenajului;
- necesita umplerea atat cu nisip cuartos (granulatie 0,3-0,8mm): ~20 kg/mp cat si cu granule de cauciuc: 5 kg/mp;
- produsul are o garantie, asigurata de producator, de 5 ani.

Gazon sintetic 40 mm Pe-Ba Grass - gazon sintetic


Gazon sintetic 17 mm Pe-Ba Grass - gazon sintetic

- gazon sintetic pentru terenuri de tenis (permitea practicarea baschetului, voleiului si minifotbalului);
- este un produs economic care face parte din categoria de gazon sintetic “sand infill” care permite practicarea la nivel inalt atat a tenisului cat si a fotbalului pe teren redus;
- instalarea se realizează pe o infrastructură “tare” – beton sau asfalt; pentru realizarea acesteia este necesara decopertarea stratului vegetal, compactarea si nivelarea acestuia, umplerea cu pietris, turnarea unei placi de beton cu grosimea de 10-12 cm, usor armata cu o panta de 0,5-0,8% de la centru spre margini pentru asigurarea drenajului;
- necesita umplerea cu nisip cuartos (granulatie 0,3-0,8mm): ~18 kg/mp;
- produsul are o garantie, asigurata de producator, de 5 ani.

Gazon sintetic 17 mm Pe-Ba Grass - gazon sintetic


Gazon sintetic 23 mm Pe-Ba Grass - gazon sintetic

- gazon sintetic multifunctional (permitea practicarea tenisului, baschetului, handbalului, voleiului si minifotbalului);
- este un produs economic care face parte din categoria de gazon sintetic “sand infill” care permite practicarea la nivel inalt atat a tenisului cat si a fotbalului pe teren redus;
- instalarea se realizează pe o infrastructură “tare” – beton sau asfalt; pentru realizarea acesteia este necesara decopertarea stratului vegetal, compactarea si nivelarea acestuia, umplerea cu pietris, turnarea unei placi de beton cu grosimea de 10-12 cm, usor armata cu o panta de 0,5-0,8% de la centru spre margini pentru asigurarea drenajului;
- necesita umplerea cu nisip cuartos (granulatie 0,3-0,8mm): ~18 kg/mp;
- produsul are o garantie, asigurata de producator, de 5 ani.

Gazon sintetic 23 mm Pe-Ba Grass - gazon sintetic


Gazon sintetic 26 mm Pe-Ba Grass - gazon sintetic

- gazon sintetic multifunctional (permitea practicarea tenisului, baschetului, handbalului, voleiului si minifotbalului);
- este un produs economic care face parte din categoria de gazon sintetic "sand infill" care permite practicarea la nivel inalt atat a tenisului cat si a fotbalului pe teren redus;
- instalarea se realizeaza pe o infrastructura "tare" – beton sau asfalt; pentru realizarea acesteia este necesara decopertarea stratului vegetal, compactarea si nivelarea acestuia, umplerea cu pietris, turnarea unei placi de beton cu grosimea de 10-12 cm, usor armata cu o panta de 0,5-0,8% de la centru spre margini pentru asigurarea drenajului;
- necesita umplerea cu nisip cuartos (granulatie 0,3-0,8mm): - 22 kg/mp;
- produsul are o garantie, asigurata de producator, de 5 ani.


Gazon sintetic 20 mm Pe-Ba Grass - gazon sintetic

- gazon sintetic multifunctional (ideal pentru tenis si minifotbal);
- este un produs economic care face parte din categoria de gazon sintetic “sand infill” care permite practicarea la nivel inalt atat a tenisului cat si a fotbalului pe teren redus;
- instalarea se realizează pe o infrastructură “tare” – beton sau asfalt; pentru realizarea acesteia este necesara decopertarea stratului vegetal, compactarea si nivelarea acestuia, umplerea cu pietris, turnarea unei placi de beton cu grosimea de 10-12 cm, usor armata cu o panta de 0,5-0,8% de la centru spre margini pentru asigurarea drenajului;
- necesita umplerea cu nisip cuartos (granulatie 0,3-0,8mm): ~20 kg/mp;
- produsul are o garantie, asigurata de producator, de 5 ani.

Gazon sintetic 20 mm Pe-Ba Grass - gazon sintetic
PRIMA PAGINA | DESPRE NOI | PRODUSE | EVENIMENTE | REFERINTE | CONTACT | ANPC                                     Copyright Sportarena 2009