English harta site
PRIMA PAGINADESPRE NOIPRODUSEEVENIMENTEREFERINTECONTACT

Sport Arena este unic distribuitor in Romania al marcilor:ULTIMELE PROIECTE
Parchet atestat FIBA pentru Sala Polivalenta Blejoi
Dotari la Sala Sporturilor Dobroesti
Parchet atestat FIBA si sistem de volei pentru Sala Sporturilor Dobroesti
Sport Arena a dotat Sala Sporturilor Ploiesti cu pardoseala sportiva si sisteme de baschet
Sport Arena, principal furnizor de echipament sportiv pentru arena din Craiova
Vezi toate proiectele

MULTIMEDIA
Vizitati galeria foto Sport Arena
Vizitati galeria video Sport Arena

NEWSLETTER

All Star Game Romania 2013, in Sala Polivalenta din Craiova 05.02.2013
All Star Game-ul baschetului masculin romanesc, editia din 2013, va avea loc in Sala Polivalenta din Craiova, dotata cu echipament sportiv la cele mai inalte standarde de catre Sport Arena.

Federatia Romana de Baschet a decis ca traditionalul spectacol al vedetelor din Liga Nationala de Baschet Masculin – “All Star Game 2013” sa se desfasoare in aceasta primavara in cea mai mare sala de sport din Romania, respectiv in Sala Polivalenta din Craiova, care a fost inaugurata recent si are o capacitate de 4.200 de locuri.

“Aparitia acestei sali a insemnat enorm si, pentru ca am vazut aceasta sala arhiplina la jocurile de baschet, am dorit ca in acest an sa aducem traditionalul eveniment All Star Game aici, la Craiova. Am luat legatura cu reprezentantii Sport Club Municipal Craiova si echipa de baschet a fost foarte fericita sa organizam impreuna acest spectacol de anvergura”, a declarat Horia Paun.

Sport Arena a furnizat pentru Sala Polivalenta din Craiova sistemele de baschet, marca Schelde, care vor fi folosite in timpul All Star Game-ului si care sunt certificate pentru toate competitiile FIBA de nivelul 1 (cel mai inalt standard).

De asemenea, scaunele pentru tribunele spectatorilor, scaunele pentru tribuna VIP si scaunele pentru bancile de rezerva ale jucatorilor, toate marca CETA, au fost furnizate si montate de catre Sport Arena.
Inapoi

PRIMA PAGINA | DESPRE NOI | PRODUSE | EVENIMENTE | REFERINTE | CONTACT | ANPC                                     Copyright Sportarena 2009