English harta site
PRIMA PAGINADESPRE NOIPRODUSEEVENIMENTEREFERINTECONTACT

Sport Arena este unic distribuitor in Romania al marcilor:ULTIMELE PROIECTE
Parchet atestat FIBA pentru Sala Polivalenta Blejoi
Dotari la Sala Sporturilor Dobroesti
Parchet atestat FIBA si sistem de volei pentru Sala Sporturilor Dobroesti
Sport Arena a dotat Sala Sporturilor Ploiesti cu pardoseala sportiva si sisteme de baschet
Sport Arena, principal furnizor de echipament sportiv pentru arena din Craiova
Vezi toate proiectele

MULTIMEDIA
Vizitati galeria foto Sport Arena
Vizitati galeria video Sport Arena

NEWSLETTER

Arena de baschet 3x3 in centrul Bucurestiului 14.08.2012

Sport Arena a construit de la zero, chiar in centrul Bucurestiului, o arena de ultima generatie pentru baschet 3x3. Aproape 2000 de spectatori au putut urmari in cele mai bune conditii meciurile de la Sport Arena Bucharest Challenger, turneu de calificare pentru FIBA 3x3 World Tour 2012.

Sport Arena Bucharest Challenger a fost primul turneu international de baschet 3x3 organizat vreodata in Romania. Patru echipe romanesti si 12 echipe din Europa s-au luptat pentru marele premiu de 3000 de euro, record in istoria streetball-ului din Romania. 

Toata competitia s-a desfasurat in Piata George Enescu din Bucuresti, acolo unde Sport Arena a realizat, in mai putin de 12 ore, o arena cu un teren de baschet de dimensiuni oficiale, tribune pentru aproape 2000 de spectatori, spatii pentru jucatori si oficiali si un VIP Lounge. 

Au fost de asemenea amplasate o scena, pe care a avut loc un concert de hip-hop precum si un ecran gigant unde cei prezenti au putut urmari meciurile sau reprezentatiile invitatilor speciali. 
Inapoi

PRIMA PAGINA | DESPRE NOI | PRODUSE | EVENIMENTE | REFERINTE | CONTACT | ANPC                                     Copyright Sportarena 2009