English harta site
PRIMA PAGINADESPRE NOIPRODUSEEVENIMENTEREFERINTECONTACT

Sport Arena este unic distribuitor in Romania al marcilor:ULTIMELE PROIECTE
Parchet atestat FIBA pentru Sala Polivalenta Blejoi
Dotari la Sala Sporturilor Dobroesti
Parchet atestat FIBA si sistem de volei pentru Sala Sporturilor Dobroesti
Sport Arena a dotat Sala Sporturilor Ploiesti cu pardoseala sportiva si sisteme de baschet
Sport Arena, principal furnizor de echipament sportiv pentru arena din Craiova
Vezi toate proiectele

MULTIMEDIA
Vizitati galeria foto Sport Arena
Vizitati galeria video Sport Arena

NEWSLETTER

Peste 10 turnee de baschet 3x3 din 2013, cu logistica furnizata de Sport Arena 09.09.2013
Sport Arena a furnizat logistica pentru mai mult de zece competitii de baschet 3x3 organizate in aceasta vara in Romania.

Baschetul 3x3 este o disciplina in plina dezvoltare, care ar putea ajunge in viitorul apropiat si in programul olimpic, iar competitiile de acest gen sunt din ce in ce mai numeroase.

In Romania, Sport Arena Streetball si Sport Arena Bucharest Challenger sunt competitii care fac parte din calendarul Federatiei Internationale de Baschet cu statut de calificator pentru FIBA 3x3 World Tour si se desfasoara potrivit standardelor FIBA, pe suprafete Sport Court si la panouri Schelde.

Pe langa cele cinci turnee ale campionatului Sport Arena Streetball si editia din 2013 a Raiffeisen Bank Bucharest Challenger by Sport Arena Streetball, alte cinci competitii s-au desfasurat pe suprafata sintetica Sport Court si panouri Schelde furnizate de Sport Arena.

Acestea au fost Sibiu Streetball, Tare ca Piatra (Piatra Neamt), Bacau Streetball Challenge, Streetball Grand Tour (Galati) si Zilele Baschetului (Sibiu).

Sport Arena a amenajat pentru turneele de baschet 3x3 desfasurate in Piata Constitutiei (3x3 EuroTour) si Piata Universitatii (Bucharest Challenger) adevarate arene de baschet in aer liber.

Pe langa suprafata sintetica Sport Court si sistemele de baschet Schelde, au fost montate tribune prefabricate, marca CETA sau tabele de scor electronice marca Nautronic.


Inapoi

PRIMA PAGINA | DESPRE NOI | PRODUSE | EVENIMENTE | REFERINTE | CONTACT | ANPC                                     Copyright Sportarena 2009