English harta site
PRIMA PAGINADESPRE NOIPRODUSEEVENIMENTEREFERINTECONTACT

Sport Arena este unic distribuitor in Romania al marcilor:ULTIMELE PROIECTE
Parchet atestat FIBA pentru Sala Polivalenta Blejoi
Dotari la Sala Sporturilor Dobroesti
Parchet atestat FIBA si sistem de volei pentru Sala Sporturilor Dobroesti
Sport Arena a dotat Sala Sporturilor Ploiesti cu pardoseala sportiva si sisteme de baschet
Sport Arena, principal furnizor de echipament sportiv pentru arena din Craiova
Vezi toate proiectele

MULTIMEDIA
Vizitati galeria foto Sport Arena
Vizitati galeria video Sport Arena

NEWSLETTER

Sport Arena a dotat cea mai moderna arena sportiva indoor din Romania 19.11.2012
Sport Arena a contribuit la finalizarea celei mai mari arene sportive construite in Romania dupa anul 1989, Sala Polivalenta din Craiova, proiect inaugurat la mijlocul lunii noiembrie 2012.

Constructia, realizata de catre Compania Nationala de Investitii S.A. si al carei destinatar este Primaria Municipiului Craiova, a fost dotata de catre Sport Arena cu echipament sportiv performant, de ultima generatie.

Arena a fost inaugurata la 10 noiembrie cu o gala K1, care s-a disputat pe un ring de box conform cu normele in vigoare ale Asociatiei Internationale a Boxului Amator (AIBA).

Atat la gala K1, cat si la primul meci de baschet al echipei locale, SCM Craiova, Sala Sporturilor a fost arhiplina, cele patru mii de locuri, toate pe scaune, fiind ocupate. Aceste scaune pentru arene sportive au fost furnizate de catre Sport Arena, care a dotat Sala Sporturilor din Craiova si cu o tribuna cu scaune VIP.

Sport Arena a realizat si zona de scaune pentru banci de rezerve si scaune pentru oficiali.

Sala Polivalenta din Craiova poate gazdui competitii din baschet, handbal, volei, tenis, badminton, box, arte martiale, fotbal in sala etc.

Sport Arena a furnizat covoare portabile pentru handbal, volei, tenis si badminton. Competitiile de volei beneficiaza de fileu de volei certificat FIVB, iar cele de handbal de porti de handbal certificate de IHF, fileu de tenis si suprafata de tenis fiind de asemenea certificate de ITF.

Si la capitolul fileu de badminton, arena a fost dotata in conformitate cu cerintele federatiei international de specialitate (WBF), trei asemenea filee putand fi folosite pe suprafata modulara care se monteaza extrem de rapid.

La buna desfasurare a competitiilor de baschet contribuie cele doua tabele electronice certificate FIBA nivel 1, cele doua ceasuri pentru indicarea timpului de atac precum si sisteme de baschet certificate FIBA nivel 1, cu leduri perimetrale pentru panou.

Tot acest echipament sportiv de ultima generatie face ca Sala Sporturilor din Craiova sa fie si cea mai moderna arena sportiva din Romania in acest moment.
Inapoi

PRIMA PAGINA | DESPRE NOI | PRODUSE | EVENIMENTE | REFERINTE | CONTACT | ANPC                                     Copyright Sportarena 2009