English harta site
PRIMA PAGINADESPRE NOIPRODUSEEVENIMENTEREFERINTECONTACT

Sport Arena este unic distribuitor in Romania al marcilor:ULTIMELE PROIECTE
Parchet atestat FIBA pentru Sala Polivalenta Blejoi
Dotari la Sala Sporturilor Dobroesti
Parchet atestat FIBA si sistem de volei pentru Sala Sporturilor Dobroesti
Sport Arena a dotat Sala Sporturilor Ploiesti cu pardoseala sportiva si sisteme de baschet
Sport Arena, principal furnizor de echipament sportiv pentru arena din Craiova
Vezi toate proiectele

MULTIMEDIA
Vizitati galeria foto Sport Arena
Vizitati galeria video Sport Arena

NEWSLETTER

Sport Arena la All Star Game Romania 21.03.2013
Sport Arena a fost unul dintre partenerii All Star Game Romania 2013, care a avut loc la Craiova, luni 18 martie, acolo unde a amenajat doua terenuri de sport.

Sport Arena a instalat in fata Salii Polivalente din Craiova un teren oficial de baschet 3x3, cu suprafata Sport Court Power Game si panou de baschet Schelde Club Master 165.

In interiorul salii, pentru prima oara in istoria All Star Game-ului din Romania, Sport Arena a amenajat o zona pentru fani, care a cuprins si un mini-teren de baschet cu suprafata Sport Court Response.

Sala Polivalenta din Craiova, cea mai mare arena sportiva din Romania, 4200 de locuri, a fost dotata de Sport Arena cu sistemele de baschet, marca Schelde, care au fost folosite in timpul All Star Game-ului si care sunt certificate pentru toate competitiile FIBA de nivelul 1 (cel mai inalt standard).

De asemenea, scaunele pentru tribunele spectatorilor, scaunele pentru tribuna VIP si scaunele pentru bancile de rezerva ale jucatorilor, toate marca CETA, au fost furnizate si montate de catre Sport Arena.

Sport Arena este unic distribuitor in Romania pentru Sport Court, Schelde si CETA. Sport Court asigura cele mai inalte standarde pentru terenuri de sport si este lider mondial in domeniul pardoseli sintetice modulare. Suprafetele sintetice pentru baschet sunt folosite si in cadrul NBA All Star Game Jam Session.
Inapoi

PRIMA PAGINA | DESPRE NOI | PRODUSE | EVENIMENTE | REFERINTE | CONTACT | ANPC                                     Copyright Sportarena 2009