English harta site
PRIMA PAGINADESPRE NOIPRODUSEEVENIMENTEREFERINTECONTACT

Sport Arena este unic distribuitor in Romania al marcilor:ULTIMELE PROIECTE
Parchet atestat FIBA pentru Sala Polivalenta Blejoi
Dotari la Sala Sporturilor Dobroesti
Parchet atestat FIBA si sistem de volei pentru Sala Sporturilor Dobroesti
Sport Arena a dotat Sala Sporturilor Ploiesti cu pardoseala sportiva si sisteme de baschet
Sport Arena, principal furnizor de echipament sportiv pentru arena din Craiova
Vezi toate proiectele

MULTIMEDIA
Vizitati galeria foto Sport Arena
Vizitati galeria video Sport Arena

NEWSLETTER

Sport Arena - Partener tehnic la Red Bull King of the Rock Romania 12.01.2012

In premiera in Romania, Red Bull a organizat in 2011 turneul de baschet unu la unu „King of the Rock”, a carui finala mondiala a avut loc pe insula Alcatraz din Statele Unite.

Peste o suta de jucatori din Romania au luptat, in trei turnee de calificare disputate in luna iunie la Timisoara, Cluj si Bucuresti, iar marea finala, care i-a reunit pe cei mai buni opt dintre ei, s-a disputat la 25 iunie la Penitenciarul de Maxima Siguranta Rahova.

„Red Bull King of the Rock” Romania a fost Hristu Sapera, cel care in luna octombrie a reprezentat Romania la Alcatraz.

De-a lungul intregii competitii, Sport Arena, in postura de partener tehnic, a asigurat toate elementele necesare unei desfasurari la cele mai inalte standarde ale competitiei.

Sport Arena a dus la bun sfarsit si cea mai mare provocare, aceea de a monta un teren de baschet in incinta Penitenciarului Rahova.

In calitatea sa de partener tehnic al evenimentului, Sport Arena a instalat in toate cele 4 locatii in care s-a desfasurat concursul King of the Rock Romania – Timisoara, Cluj, baza sportiva Sport Arena Politehnica Bucuresti si terenul din cadrul Penitenciarului Rahova suprafete sintetice modulare Sport Court PowerGame – FIBA certified, sisteme de baschet Schelde ClubMaster 165 – FIBA certified si tabele electronice Schelde Nautronic. Atat suprafetele sintetice cat si sistemele de baschet au fost personalizate cu sigla evenimentului Red Bull – King of the Rock.
Inapoi

PRIMA PAGINA | DESPRE NOI | PRODUSE | EVENIMENTE | REFERINTE | CONTACT | ANPC                                     Copyright Sportarena 2009