English harta site
PRIMA PAGINADESPRE NOIPRODUSEEVENIMENTEREFERINTECONTACT

Sport Arena este unic distribuitor in Romania al marcilor:ULTIMELE PROIECTE
Parchet atestat FIBA pentru Sala Polivalenta Blejoi
Dotari la Sala Sporturilor Dobroesti
Parchet atestat FIBA si sistem de volei pentru Sala Sporturilor Dobroesti
Sport Arena a dotat Sala Sporturilor Ploiesti cu pardoseala sportiva si sisteme de baschet
Sport Arena, principal furnizor de echipament sportiv pentru arena din Craiova
Vezi toate proiectele

MULTIMEDIA
Vizitati galeria foto Sport Arena
Vizitati galeria video Sport Arena

NEWSLETTER

Trofeul Carpati s-a jucat pe o pardoseala Connor Neoshok 01.11.2010

La finele lunii octombrie, Sala Polivalenta din Drobeta Turnu Severin a gazduit Trofeul Carpati la handbal feminin. La aceasta competitie au participat nationalele de handbal ale Romaniei, Ucrainei, Poloniei si Macedoniei. Competitia a fost castigata de echipa nationala a Romaniei.

Sala Polivalenta din Drobeta Turnu Severin este dotata cu o pardoseala din lemn masiv de artar Connor Neoshok, instalata in acest an de catre Sport Arena. Sistemul, unul deosebit de performant, este certificat de catre Federatia Internationala de Handbal (IHF - Seal of Approval) si de catre Federatia Internationala de Baschet (FIBA - level 1).

Antrenorul principal al nationalei feminine a Romaniei, Radu Voina a declarat: "La Severin, exista o sala superba si un parchet minunat, recent mon­tat. Vechea suprafata dauna mult genunchiului. Felicitari municipalitatii pentru efortul depus. Acum, sala poate gazdui orice competitie, nu numai de handbal”.

El a fost completat de catre Narcisa Lecusanu, fosta componenta a nationalei Romaniei, actualmente director in cadrul Federatiei Romane de Handbal care a spus: "Am ramas placut surprinsa de noul parchet al salii. Eu am fost una dintre handbalistele care au zis ca nu vor mai reveni la Turnu Severin, deoarece suprafata era cam dura".

Imagine preluata de pe www.gsp.ro 
Inapoi

PRIMA PAGINA | DESPRE NOI | PRODUSE | EVENIMENTE | REFERINTE | CONTACT | ANPC                                     Copyright Sportarena 2009