English harta site
PRIMA PAGINADESPRE NOIPRODUSEEVENIMENTEREFERINTECONTACT

Sport Arena este unic distribuitor in Romania al marcilor:ULTIMELE PROIECTE
Parchet atestat FIBA pentru Sala Polivalenta Blejoi
Parchet atestat FIBA si sistem de volei pentru Sala Sporturilor Dobroesti
Dotari la Sala Sporturilor Dobroesti
Sport Arena a dotat Sala Sporturilor Ploiesti cu pardoseala sportiva si sisteme de baschet
Sport Arena, principal furnizor de echipament sportiv pentru arena din Craiova
Vezi toate proiectele

MULTIMEDIA
Vizitati galeria foto Sport Arena
Vizitati galeria video Sport Arena

NEWSLETTER

Vezi cum se instaleaza cea mai buna pardoseala sportiva din lume 21.01.2013
Sport Arena va prezinta cum se realizeaza o pardoseala sportiva pentru un eveniment. Pardoseala sportiva din filmul de mai jos este marca Connor, o companie americana, lider mondial in productia de pardoseala sportiva din parchet masiv.

Peste 10 proiecte realizate in ultimii ani de catre Sport Arena au inclus montarea de parchet pentru sala de sport marca Connor.

Dotarile cu parchet sportiv de ultima generatie au fost realizate in arene importante din Romania, cum ar fi Sala Sporturilor din Zalau, Sala Sporturilor din Pitesti, Sala Polivalenta din Piatra Neamt, Arena de Baschet din Bucuresti sau Sala Polivalenta BNR.

Connor furnizeaza anual parchet sportiv pentru NCAA Final Four, turneul final al campionatului universitare de baschet din Statele Unite, precum si pentru mai multe echipe din NBA, printre care Atlanta Hawks, Detroit Pistons, Milwaukee Bucks sau campioana Miami Heat.

Iata cum a fost construita pardoseala sportiva pentru NCAA Final Four 2012 (cinci saptamani de munca rezumate in doar doua minute):


Inapoi

PRIMA PAGINA | DESPRE NOI | PRODUSE | EVENIMENTE | REFERINTE | CONTACT | ANPC                                     Copyright Sportarena 2009