English harta site
PRIMA PAGINADESPRE NOIPRODUSEEVENIMENTEREFERINTECONTACT

Sport Arena este unic distribuitor in Romania al marcilor:ULTIMELE PROIECTE
Parchet atestat FIBA pentru Sala Polivalenta Blejoi
Dotari la Sala Sporturilor Dobroesti
Parchet atestat FIBA si sistem de volei pentru Sala Sporturilor Dobroesti
Sport Arena a dotat Sala Sporturilor Ploiesti cu pardoseala sportiva si sisteme de baschet
Sport Arena, principal furnizor de echipament sportiv pentru arena din Craiova
Vezi toate proiectele

MULTIMEDIA
Vizitati galeria foto Sport Arena
Vizitati galeria video Sport Arena

NEWSLETTER

Inapoi

Schimbarea regulilor FIBA impune relinierea salilor de baschet

Ca urmare a deciziei FIBA de a modifica marcajele pentru jocul de baschet, a aparut necesitatea de a fi refinisate pardoselile de lemn ale salilor care gazduiesc competitii oficiale.

23.07.2010 [Pe larg]

Teren de fotbal cu gazon sintetic - Ciuruleasa

Prima instalare de gazon sintetic a acestei primaveri ne-a gasit in comuna Ciuruleasa, in apropiere de Abrud.

07.04.2010 [Pe larg]

Gazon sintetic in Braila

In colaborare cu Directia pentru Sport si Tineret a Judetului Braila, societatea noastra a contribuit la reabilitarea unei baze sportive ce include un teren de minifotbal si doua de tenis.

10.09.2010 [Pe larg]

Tribuna telescopica, rabatabila electric la Constanta

Sport Arena a furnizat si instalat o tribuna telescopica CETA cu scaune CETA Drop, cu operare electrica pentru sala de sport din Constanta

02.12.2010 [Pe larg]

Tabele electronice la Sala Sporturilor Pitesti

Sport Arena a furnizat si instalat tabelele electronice Schelde - Nautronic la Sala Sporturilor din Pitesti. Tabelele elctronice sunt certificate FIBA si permit desfasurarea competitiilor sportive la cel mai inalt nivel.

16.11.2010 [Pe larg]

Sistem de parchet masiv de artar Connor la Sala Matei Basarab Craiova

In luna decembrie 2010, Sport Arena a finalizat lucrarile de instalare a pardoselii din lemn masiv de artar Connor Rezill Sleeper la Sala Sporturilor Matei Basarab din Craiova. Sistemul Rezill Sleeper este un sistem de parchet de inalta performanta certificat FIBA si IHF.

02.12.2010 [Pe larg]

Gazon sintetic la patinoarul din Arad

Sport Arena a incheiat lucrarile de instalare a gazonului sintetic multifunctional pe patinoarul din Arad, pe o suprafata de 1800 mp. Astfel s-a materializat o idee excelenta a partenerilor nostri contractuali, Primaria Municipiului Arad, de optimizare a exploatarii patinoarului si transformarea acestuia dintr-un obiectiv sezonier intr-unul de interes public pe toata durata anului. Gazonul instalat este garantat pentru rezistenta la temperaturi scazute si pentru operatiuni repetate de inghet-dezghet.

26.10.2010 [Pe larg]

Teren multifunctional in Bailesti

S-au incheiat lucrarile de instalare a gazonului sintetic multifunctional Pe-Ba 20 mm pe terenul de sport multifunctional al Liceului Teoretic Mihai Viteazul din Bailesti. Acestea au facut parte dintr-un proiect de modernizare a bazei sportive a liceului, initiativa apartinand directiunii acestuia, sprijinita material de Primaria Orasului Bailesti. Au fost realizate pe o suprafata totala de aproximativ 1000 mp trasee de joc pentru tenis si handbal, sporturi traditionale ale orasului unde lumea simte ca Amza Pellea si joaca handbal ca Ada Nechita.

08.10.2010 [Pe larg]

Doua noi terenuri de baschet marca Sport Court in Targu Jiu

Sport Arena a finalizat in luna octombrie 2010 amenajarea a doua noi terenuri de baschet in municipiul Targu Jiu. Cele doua terenuri sunt dotate cu suprafata sintetica Sport Court PowerGame - certificata FIBA si sisteme de baschet cu inaltime ajustabila a inelului - Slam System.

04.10.2010 [Pe larg]

Pardoseala de inalta performanta din lemn de artar la Sala Sporturilor din Pitesti

Sport Arena a finalizat cu succes lucrarile de amenajare a Salii Sporturilor din Pitesti cu pardoseala din lemn masiv de artar. Sistemul Connor Rezill Sleeper este certificat FIBA si IHF.

16.06.2010 [Pe larg]

Sistem Connor Neoshok din parchet masiv de artar la Sala Polivalenta din Drobeta Turnu Severin

Sport Arena a finalizat lucrarile de instalare a pardoselii din lemn masiv de artar Connor Neoshok la Sala Polivalenta din Drobeta Turnu Severin 

15.07.2010 [Pe larg]

Baza sportiva multifunctionala - Isalnita, Dolj

Sport Arena a finalizat lucrarile de amenajare a unei baze sportive multifunctionale in localitatea Isalnita, judetul Dolj.

02.06.2010 [Pe larg]

PRIMA PAGINA | DESPRE NOI | PRODUSE | EVENIMENTE | REFERINTE | CONTACT | ANPC                                     Copyright Sportarena 2009